Avun ja tuen kirkko

Jokaisen ihmisen elämässä tulee joskus eteen tilanteita, joissa omat voimat eivät enää tunnu riittävän ja ulkopuolinen tuki ja apu on tarpeen. Älä jää yksin elämänkysymystesi kanssa, vaan ota rohkeasti yhteyttä.

KALLION SEURAKUNNAN PAPIT

Pappimme ovat tavattavissa rippiä, sielunhoitoa ja keskustelua varten Kallion kirkossa joka arkipäivä klo 16-19.

Papeille voi myös varata erillisen keskusteluajan kirkkoherranviraston kautta p. 09 2340 3600 tai soittamalla suoraan papin henkilökohtaiseen työpuhelimeen. Papit ja heidän yhteystietonsa löydät tästä.

KALLION SEURAKUNNAN DIAKONIATYÖNTEKIJÄT

Diakonimme auttavat sekä taloudellisissa vaikeuksissa että muiden elämänkysymysten keskellä. Olet tervetullut keskustelemaan juuri sinua askarruttavista asioista – pohditaan yhdessä ja etsitään sinua tai läheistäsi auttavia ratkaisuja.

Diakonien ajanvaraus tapahtuu puhelimitse ma, ti, to klo 9–10 ja ke klo 12–13 numerosta p. 09 2340 3618 tai paikan päällä diakoniatoimistossa, joka sijaitsee Alppilan kirkolla (os. Kotkankatu 2). Diakonit ja heidän yhteystietonsa löydät tästä.