International Church

EESTIKEELNE KOGUDUSETÖÖ HELSINGIS

Eestikeelne kogudusetöö on suunatud eesti keelt emakeelena kõnelevatele inimestele, kuid samuti ka soomlastele, kes on huvitatud eesti keelest ja kultuurist. Eestikeelse kogudusetöö kevadhooaeg on täies hoos.

viro.helsinginseurakunnat.fi

CHINESE CHURCH IN FINLAND
?????????????????
HELSINGIN SEURAKUNTIEN KIINANKIELINEN TYÖ

Suomen kiinankielinen seurakunta (Suomen Evankelis-luterilainen kiinankielinen Kallion kappeliseurakunta) palvelee pääkaupunkiseudun kiinankielisiä. Vuodesta 2006 seurakunta on toiminut osana Kallion seurakuntaa.

Tavoitteenamme on julistaa evankeliumia pääkaupungin seudun kiinankielisille ja rakentaa seurakuntaa rakkauden kodiksi uskoville. Tavoitteena on myös kehittää yhteistyömuotoja ja vuorovaikutusta kiinankielisten ja suomalaisten seurakuntien välillä muun muassa vierailuilla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia, opettamalla suomen kieltä sekä käyttämällä erilaisia viestintä- ja tiedonvälitystapoja.

Tiedustelut pastori Paulos Huang, p. (09) 2340 3650.