Nuorten kirkko

Lauantaisin

Klo 12–13 nuorten sähly, Merihaan palloiluhallissa 1.9. alkaen

KIVIMESSU

Kallion kirkossa torstaisin klo 18 23.8. alkaen.

Ehtoollinen kaikkien pyhien kanssa Nuorten veisujen säestyksellä. Haluatko tehdä messussa jotakin? Tule kirkolle klo 17 ja ole aktiivinen!

LEIRIT, RETKET JA TAPAHTUMAT
NUORTEN LEIRIT

Korpirauhassa 21.–23.9. ja 7.–9.12.

YÖ KIRKOSSA

Kallion kirkossa perjantaina 7.9. klo 20 alkaen

Rentoa yhdessäoloa, grillailua ja yömessu. Tervetuloa viettämään yö kivisessä katedraalissa!

Kysy lisää Lauralta, p. 050 464 5845.

RIPPIKOULU

Haluatko kokea talvi- tai kesäloman parasta aikaa? Tarvitsetko toimintaa? Tykkäätkö lojua rennosti laiturilla vai haluatko kiivetä Tarzanina puuhun?  Oletko loman Stadissa ja kaipaat nuotiolle paistamaan lettuja? Alkaako jokavuotinen suvun kanssa mökkeily jo riittää? Olisiko viikko Lapin maisemissa juuri se, mitä kaipaat?

Miten olisi viikko hyvässä seurassa nautiskellen yhdessä tekemisestä, hyvästä ruoasta, toiminnallisesta ja rennosta menosta? Tiedätkö kaiken elämästä, maailmasta ja Jumalasta, vai olisiko vielä jotain mietittävää?

Lähde Kallion riparille tekemään omasta riparistasi itsesi näköistä. Voit unohtaa pelkän puuduttavan koulumeiningin ja yhden totuuden.  Chillataan, grillataan ja ollaan yhdessä hyvien keskustelujen äärellä, ajatellaan elämää ja opitaan toisiltamme, tehdään yhdessä vuoden siistein tapahtuma!

MITÄ?

Kallion seurakunnan rippikoululeirit 2019

MISSÄ JA KOSKA?

Levillä Loma-Paksun majatalossa 13.-23.2.2019

Porkkalan leirikeskuksessa 12.-19.6.2019

Kivisaaren leirikeskuksessa 24.-31.7.2019

KUKA?

Sinä ja sun kaverit. Leirin vetäjinä toimivat Kallion papit ja nuorisotyönohjaajat ja kanttori.

PALJON?

No ei paljon mitään, 140 euroa pitää sisällään majoituksen, kuljetukset, safkat, vakuutukset, kaiken materiaalin ja huippuohjelmaa.

Huom! Levin rippileirin hinta 340 euroa sis. lennot.

MIKSI?

Koska ripari todellakin kannattaa käydä!

MITEN?

Kallion seurakunnan vuonna 2004 syntyneelle rippikouluikäluokalle on lähetetty kirje viikolla 40 ja varmistus rippikoulupaikasta lähetetään tammikuun puolen välin jälkeen.

Ilmoittaudu leirille tästä.

Mikäli rippikoulun käyminen askarruttaa, se on jäänyt käymättä tai kesän leirien ajankohdat eivät sovi, niin ota yhteyttä pastori Laura Huoviseen, p. 050 464 5845 tai laura.huovinen@evl.fi.