Puhuva ja keskusteleva kirkko

TORSTAINA ILTAPÄIVÄLLÄ -KESKUSTELUSARJA

Torstaina iltapäivällä -sarjassa Kallion kirkossa torstaisin klo 13-14 keskustellaan ajankohtaisista aiheista, uskonnosta ja politiikasta, taiteesta ja kulttuurista, elämästä ja uskosta tunnettujen vieraiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Sarja järjestetään viikoittain ja ohjelma suunnitellaan erityisesti hiljattain eläkkeelle jääneille ja myös muille, joilla on aikaa iltapäivisin.

Olet myös lämpimästi tervetullut osallistumaan päivärukoukseen klo 12 ja piipahtamaan kahvilla Café Sonckissa ennen tilaisuutta.

SYKSYN 2019 OHJELMA TULOSSA PIAN.

Työryhmässä Leena Artimo, Riitta Asikanius, Päivi Istala, Olli Laine, Sirkku Nyström ja Riikka Reina.

Raamattuluennot

Lisätietoja Eeva-Liisa Hurmerinta, eeva-liisa.hurmerinta@evl.fi tai p. 050 380 3267.

Lähde elämään -illat

Kallion kirkossa sunnuntaisin klo 17

Kerran kuukaudessa viivähdetään Kallion kirkossa saamassa voimaa ja virkistystä elämään. Mahdollisuus rukouspalveluun. Puhujavieraina on Kansan Raamattuseuran entisiä tai nykyisiä työntekijöitä. Illoissa myös Kallion seurakunnan pastori Eeva-Liisa Hurmerinta.

Raamattupiiri

Keskiviikkoisin klo 18 os. Torkkelinkatu 11, Kristillisen työväen yhdistyksen tiloissa. Vetäjänä Kari Kurka.