Sateenkaariväen kirkko

Sateenkaarityötä on tehty Kallion seurakunnassa vuodesta 1999 alkaen ja tavoitteenamme on mm. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sielunhoidollisiin tarpeisiin vastaaminen ja seurakunnallisen yhteyden kokeminen. Tarkoituksena on antaa seurakunnassa paikka, missä on mahdollisuus kokoontua, tavata toisia samassa elämäntilanteessa ja viiteryhmässä olevia ihmisiä.

Uskomme, että Jeesuksen Kristuksen evankeliumi sulkee piiriinsä kaikenlaiset ihmiset seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, ja että jokaisella on oikeus osallistua omana itsenään kristillisen seurakunnan elämään ja viranhoitoon.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Sateenkaarimessu

Alppilan kirkossa lauantaisin 27.4., 26.5. klo 17 sekä 2. pääsiäispäivänä maanantaina 2.4. klo 17. Messuissa mukana messukuoro Ääniset.

Riparin kertausharjoitus

Viikonloppuleiri aikuisille Kellokoskella 6.–8.4. Mukana oppilaitospastori Laura Mäntylä, nuorisotyönohjaaja Mikko Saari ja pastori Jaana Partti.Tarkemmat tiedot Laura Mäntylältä: laura.mantyla@evl.fi
Lisätietoja sateenkaarityöstä: pastori Jaana Partti, p. 050 380 3289.

Ääniset-kuoro

Sateenkaarimessuissa laulava Ääniset-kuoro harjoittelee Alppilan kirkon Kappelisalissa (Kotkankatu 2) torstaisin klo 18-20.

Kuoroa johtaa Ruut Karhula, p. 040 961 1834.

Lisätietoja sateenkaarityöstä antaa pastori Jaana Partti, jaana.partti@evl.fi tai p. 050 380 3289.