Sateenkaariväen kirkko

Sateenkaarityötä on tehty Kallion seurakunnassa vuodesta 1999 alkaen ja tavoitteenamme on mm. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sielunhoidollisiin tarpeisiin vastaaminen ja seurakunnallisen yhteyden kokeminen. Tarkoituksena on antaa seurakunnassa paikka, missä on mahdollisuus kokoontua, tavata toisia samassa elämäntilanteessa ja viiteryhmässä olevia ihmisiä.

Uskomme, että Jeesuksen Kristuksen evankeliumi sulkee piiriinsä kaikenlaiset ihmiset seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, ja että jokaisella on oikeus osallistua omana itsenään kristillisen seurakunnan elämään ja viranhoitoon.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Sateenkaarimessu

Alppilan kirkossa (Kotkankatu 2) lauantaisin 26.8., 30.9., 28.10. ja 25.11. klo 17. Messussa mukana messukuoro Ääniset. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Sukupuolten moninaisuus keskustelusarja

Lauantaina 23.9., 21.10. ja 18.11. klo 17–20 Alppilan kirkossa (Kotkankatu 2).

Polyamoria – mitä se tarkoittaa?

Miksi ihmiset valitsevat monisuhteisuuden? Millaista on elää monisuhteista arkea? Mitä tarkoittaa vastuullinen polyamoria? Mitä eroa on polyamorialla ja polygamialla? Näistä keskustellaan Alppilan kirkon srk-salissa la 18.11. klo 17-20.

Alustajana TM, seksuaaliterapeutti Tiina Vilponen, joka on terapeuttina erikoistunut työskentelemään monisuhteisssa elävien kanssa.

Tervetuloa!

Ääniset-kuoro

Sateenkaarimessuissa laulava Ääniset-kuoro harjoittelee Alppilan kirkon Kappelisalissa (Kotkankatu 2) torstaisin klo 18-20.

Kuoroa johtaa Ruut Karhula, p. 040 961 1834.

Lisätietoja sateenkaarityöstä antaa pastori Jaana Partti, [email protected] tai p. 050 380 3289.