Sateenkaariväen kirkko

Sateenkaarityötä on tehty Kallion seurakunnassa vuodesta 1999 alkaen ja tavoitteenamme on mm. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sielunhoidollisiin tarpeisiin vastaaminen ja seurakunnallisen yhteyden kokeminen. Tarkoituksena on antaa seurakunnassa paikka, missä on mahdollisuus kokoontua, tavata toisia samassa elämäntilanteessa ja viiteryhmässä olevia ihmisiä.

Uskomme, että Jeesuksen Kristuksen evankeliumi sulkee piiriinsä kaikenlaiset ihmiset seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, ja että jokaisella on oikeus osallistua omana itsenään kristillisen seurakunnan elämään ja viranhoitoon.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Sateenkaarimessu

Sateenkaarimessut Alppilan kirkolla lauantaisin 31.8., 28.9., 26.10. (körttivirsimessu) ja 30.11. klo 17.

Messussa mukana messukuoro Ääniset ja messun jälkeen kirkkokahvit.

Ääniset-kuoro

Sateenkaarimessuissa laulava Ääniset-kuoro harjoittelee Alppilan kirkon Kappelisalissa (Kotkankatu 2) torstaisin Alppilan kirkon kappelissa klo 17.30–19.30 syyskuusta alkaen

Tervetuloa mukaan laulamaan! Tiedustelut Kimmo Puunenä, p. 040 590 0820.

Lisätietoja sateenkaarityöstä antaa pastori Jaana Partti, jaana.partti@evl.fi tai p. 050 380 3289.