Sateenkaariväen kirkko

Sateenkaarityötä on tehty Kallion seurakunnassa vuodesta 1999 alkaen ja tavoitteenamme on mm. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sielunhoidollisiin tarpeisiin vastaaminen ja seurakunnallisen yhteyden kokeminen. Tarkoituksena on antaa seurakunnassa paikka, missä on mahdollisuus kokoontua, tavata toisia samassa elämäntilanteessa ja viiteryhmässä olevia ihmisiä.

Uskomme, että Jeesuksen Kristuksen evankeliumi sulkee piiriinsä kaikenlaiset ihmiset seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, ja että jokaisella on oikeus osallistua omana itsenään kristillisen seurakunnan elämään ja viranhoitoon.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Sateenkaarimessu

Kallion seurakunnan sateenkaarityön 20v. Juhlamessu ja juhla Kallion kirkossa Pride-viikolla 28.6. klo 18.

Saarna Jaana Partti, avustajina sateenkaariseurakuntalaisia, musiikista vastaavat Kimmo Puunenä ja messukuoro Ääniset.

Messun jälkeen burgerbuffet ja kirkkokahvit.

PRIDE-VIIKKO KALLION SEURAKUNNASSA

GOD LOVE PRIDE -VALOKUVÄNÄYTTELY

Valokuvaaja Ilar Gunilla Perssonin näyttely Kallion kirkon Kappelisalissa 24.-30.6. klo 9-18.

IRTI NAAMIOISTA JA ULOS KAAPISTA REDIN SILLALLA 24.-30.6.

Kauppakeskus REDIn Silta muuttuu Pride-viikolla sateenkaarisillaksi. Tule kuvaamaan itseni lasiseinien naamioiden takaa tai astu ulos kaapista juuri sellaisena kuin olet – julistetaan yhdessä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden viestiä! #irtinaamioista #uloskaapista Katso lisää IG @siltaredi.

PUNTTISALIVUORO SUKUPUOLIVÄHEMMISTÖILLE ALPPILAN KIRKOLLA 24.6. KLO 16-18

Oma punttisalivuoro sukupuolivähemmistöön (transsukupuoliset, muunsukupuoliset, sukupuolettomat, sukupuoltaan pohtivat ums.) kuuluville. Tarjolla turvallinen tila ja mahdollisuus käyttää pukuhuoneita sekä suihkuja myös yksikseen. Varsinaista ohjausta ei ole, mutta tuetaan vertaisten kesken toisiamme. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Lisätietoja Mio Kivelä, p. 050 376 1480. Järjestäjät Kallion seurakunta ja Kirkkonummen suomalainen seurakunta.

SUKUPUOLIVÄHEMMISTÖÖN KUULUVIEN KRISTITTYJEN TAPAAMINEN ALPPILAN KIRKOLLA 26.6. KLO 17-19

Vertaistapaaminen sukupuolivähemmistöön kuuluville kristityille sekä kristillisyydestä kiinnostuneille. Illassa pohdimme Priden teeman pohjalta, millaista liikehdintää kirkossa on sukupuolivähemmistöihin liittyen ja mitä vielä tulisi tapahtua. Lisätietoja Mio Kivelä, p. 050 376 1480. Järjestäjät Kallion seurakunta, Kirkko Helsingissä ja Kirkkonummen suomalainen seurakunta.

Ääniset-kuoro

Sateenkaarimessuissa laulava Ääniset-kuoro harjoittelee Alppilan kirkon Kappelisalissa (Kotkankatu 2) torstaisin Alppilan kirkon kappelissa klo 17.30–19.30 syyskuusta alkaen

Tervetuloa mukaan laulamaan! Tiedustelut Kimmo Puunenä, p. 040 590 0820.

Lisätietoja sateenkaarityöstä antaa pastori Jaana Partti, jaana.partti@evl.fi tai p. 050 380 3289.