Sateenkaariväen kirkko

Sateenkaarityötä on tehty Kallion seurakunnassa vuodesta 1999 alkaen ja tavoitteenamme on mm. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sielunhoidollisiin tarpeisiin vastaaminen ja seurakunnallisen yhteyden kokeminen. Tarkoituksena on antaa seurakunnassa paikka, missä on mahdollisuus kokoontua, tavata toisia samassa elämäntilanteessa ja viiteryhmässä olevia ihmisiä.

Uskomme, että Jeesuksen Kristuksen evankeliumi sulkee piiriinsä kaikenlaiset ihmiset seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, ja että jokaisella on oikeus osallistua omana itsenään kristillisen seurakunnan elämään ja viranhoitoon.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Sateenkaarimessu

Alppilan kirkossa lauantaisin 25.8., 29.9., 27.10. ja 24.11. klo 17. Messussa mukana messukuoro Ääniset. Messun jälkeen kirkkokahvit.

”MINÄ TÄSSÄ” – TYÖPAJA SUKUPUOLIVÄHEMMISTÖILLE

Alppilan kirkon liikuntasalissa lauantaina 27.10. klo 12–16

Kurssilla tutkitaan kehon avulla omia tunteita ja tarpeita helppojen liike- ja mielikuvaharjoitusten, kirjoittamisen, kuvan tekemisen ja musiikin avulla. Turvallinen ilmapiiri auttaa löytämään aitoa, itselle ominaista tapaa olla olemassa.

Ohjaaja Taija Kuula, tanssi-liiketerapeutti, tanssinopettaja, mukana myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen pappi Laura ”Late” Mäntylä. Hinta 10€, ilmoittautumiset ja tiedustelut laura.mantyla@evl.fi.

Ääniset-kuoro

Sateenkaarimessuissa laulava Ääniset-kuoro harjoittelee Alppilan kirkon Kappelisalissa (Kotkankatu 2) torstaisin Alppilan kirkon kappelissa klo 17.30–19.30 syyskuusta alkaen

Tervetuloa mukaan laulamaan! Tiedustelut Kimmo Puunenä, p. 040 590 0820.

Lisätietoja sateenkaarityöstä antaa pastori Jaana Partti, jaana.partti@evl.fi tai p. 050 380 3289.