SINI IKÄVALKO KONSERTOI YHTESVASTUUN HYVÄKSI

Torstaina 16.3. klo 19 kuullaan Kallion kirkossa vahvoja lauluja naiseudesta ELÄMÄN ERI SÄVYT -konsertissa, jossa laulaa Sini Ikävalko ja säestäjänä toimii Viikku Juwaisir.

Sini Ikävalko on helsinkiläinen nainen, laulaja, kouluttaja ja pappi, joka on mukana tänä keväänä The Voice of Finlandissa. Hän haluaa osallistua Yhteisvastuukeräykseen laulamalla joukon suomalaisia nyky-artistien, pääosin naisten, lauluja naiseuden ja elämän haasteista.

Vaikka me olemme elämässä erilaisissa kategorioissa, olemme eri ammateissa, eri elämäntilanteissa, erilaisissa perheyhteisöissä, eri maista lähtöisin, eri uskontoja, erinäköisiä, meitä yhdistää aina samat tunteet. Me jotka elämme turvallisessa, tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, voimme vain kuvitella minkälaista on lähteä pakolaisena turvattomalle matkalle tuntemattomaan, mitä kaikkia vaaroja erityisesti lapset ja naiset kohtaavat tuolla matkalla: ihmiskauppaa, hyväksikäyttöä, valtavaa epävarmuutta tulevasta. Me kaipaamme, me rakastamme, me suremme ja me iloitsemme, riippumatta siitä miten meidät luokitellaan, me jokainen tunnemme Elämän eri sävyt!

Yhteisvastuukeräys 2017 tukee Lähi-idän nuoria ja ihmiskaupan uhreja. Kotimaan kohteena on Rikosuhripäivystyksen, Monika-Naiset liiton, Pro-tukipisteen ja Pakolaisneuvonnan yhteistoimintahanke Harmaan eri sävyt. Hankkeen avun kohteena ovat erityisesti ihmiskaupan uhrit, joista valtaosa on nuoria naisia.

Konsertit keväällä 2017:
torstai 16.3. klo 19 Kallion kirkko, Café Sonck, Acté-klubi, Helsinki
lauantai 25.3. klo 16 Viikin kirkko, Helsinki
torstai 30.3. klo 18 Mikaelinkirkko, Kontula, Helsinki
tiistai 25.4. klo 18 Leppävaaran Kirkko, Espoo

Kirkkokonsertteihin sisäänpääsy ilmainen, ohjelma ja oheismyynti menevät kokonaisuudessaan Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tervetuloa!