Tilat Kallion kirkko

Kirkkosali (katutaso) max 900 henkilöä

Pääurut + kuoriurut + flyygeli

Mikrofonit (kiinteät + langattomat: 2 korva- ja 2 käsimikrofonia)

Kappelisali, 65 m², max 100 henkilöä

Kastekahvit, juhlat, muistotilaisuudet, kokoukset, ryhmäkokoukset

Voidaan yhdistää kappeliin avaamalla liukuovet

Piano

Keittiö (lämpiön puolella), kahviastiasto (ei ruoka-astiastoa)

Café Sonck 1912 & Ackté-klubi

Kahvila avoinna ti-la klo 10-18, Ackté-klubilla kamarimusiikkifestivaali touko-syyskuussa ja syyssarja loka-marraskuussa

Vihreä sali (2. krs, itäinen siipi), 56 m², max 45 henkilöä

Kastekahvit, juhlat, muistotilaisuudet, ryhmäkokoukset – ei sovellu liikuntaesteisille

Piano

Keittiö, kahviastiasto, wc

Kolumbaario eli uurnaholvi

Kallion kirkon kolumbaario eli uurnaholvi on suuri hauta, jonne tuhkattu vainaja saatetaan uurnassa. Kolumbaariossa uurnat asetetaan kukin omaan lokeroonsa hautaamisjärjestyksessä. Vaihtoehtoisesti vainajat tuhkat voidaan kaataa suoraan kalliohautaan.

Kolumbaarioon haudatun vainajan muistolaatta kiinnitetään kirkkosalissa sijaitsevien muistelualueiden seinään. Itäisen muistelualueen seinällä ovat parittomina vuosina kuolleiden ja läntisen muistelualueen seinällä parillisina vuosina kuolleiden vainajien laatat.

Kolumbaariossa on hautarauha ja Kallion kirkkoon haudattujen vainajien haudalla käynti tapahtuu muistelualueilla. Muistelualueilla on mahdollisuus sytyttää tuohus ja sinne voi tuoda leikkokukkia.