Kouluikäisten kirkko

Kavereita, hengailua, pelejä, kokkausta, retkiä, leirejä, liikunnan ja musiikin iloa sekä mukavia aikuisia. Unohda yksinäiset iltapäivät ja tule mukaan kerhoihin!
Kerhotoimintaa kouluikäisille
YOUTUBE-KERHO

torstaisin klo 17–19 Kauppakeskus REDIn Sillalla (2. kerros)

Puhutko YouTubea? Kiinnostaako YouTube-videoiden tekeminen kavereiden kanssa? Tule mukaan Kallion ja Paavalin srk:ien yhteiseen mediakerhoon. Ennakkotaitoja et tarvitse eikä omia välineitäkään tarvitse olla.

LAUANTAISÄHLY

lauantaisin Merihaan Palloilutalolla, Haapaniemenkatu 14.

klo 10–11 isommat/kokeneemmat

klo 11–12 pienemmät/aloittelevat

Easy sport -toimintaa yhdessä kaupungin kanssa.

TULE MUKAAN!

Kiinnostaisiko sinua kerhonohjaajana toimiminen? Kerhonohjaajana saat iloa ja elämyksiä ja pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Voit olla konkari tai vasta-aloittelija, opiskelija, työikäinen tai eläkeläinen. Pääasia, että olet innostunut jostain teemasta ja haluat taata lapsille hauskan ja turvallisen harrastuksen.

Tuo ideasti esiin ja ota yhteyttä Tyttiin, tytti.friberg@evl.fi tai p. 050 380 3852.

Koululaisten iltapäiväkerho

Tervetuloa mukaan Kallion seurakunnan iltapäiväkerhotoimintaan 1.-2. luokkalaisille. Kerhopisteemme sijaitsevat Suonionkatu 7 B:n kerhotilassa (1. luokkalaiset), Siltasaarenkadun kerhotilassa (2. luokkalaiset) ja Kallion ala-asteella (1. ja 2. luokkalaiset). Kerhomaksu on 100 euroa/kk.

Koululaisella on mahdollisuus viettää turvallinen iltapäivä kavereiden ja tuttujen aikuisten kanssa lähellä koulua arkisin klo 12-16.30. Iltapäiväkerhoja järjestämällä seurakunta tukee perheitä ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua vapaan leikin ja monipuolisen toiminnan keinoin – pitkälti lasten toiveita kuunnellen ja aina ryhmän perheiden katsomuksia kunnioittavalla tavalla.

Hakuaika lukuvuoden 2019-20 on 18.3.-18.4.2019! Hakulomakkeeseen pääset tästä.

Lisätietoja iltapäiväkerhotoiminnasta antaa Arja Helminen, p. 050 380 3257 tai arja.helminen@evl.fi.

Retket, leirit ja tapahtumat
PISARA-LEIRI

Ilmoittaudu NYT mukaan kesän 2019 hauskimmalle leirille, Pisaralle, joka järjestetään 24.-29.7. Partaharjulla, Pieksämäellä.

Pisara on jo 18 suurleiri. Tämä joka 4. vuosi järjestettävä suurleiri on perinteinen telttaleiri. Pääjärjestäjänä on Nuori Kirkko ry.

PUROLAn kylä ~ Kouluikäisten leiri vv. 2005-2010 syntyneille. Tuomiorovastikunnan kouluikäiset työntekijöineen muodostavat leirillä yhteisen Cityrotat –pihan. Leiriläisten perheet ovat tervetulleita mukaan.

PERHELÄn kylä ~ Perheleiri on tarkoitettu erityisesti alle 9 v. lapsille yhdessä vanhempien, isovanhempien tai kummien kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN:
30.3. mennessä: www.tiny.cc/pisara

HINTA:
Purolassa: 80 €/9-14 Kallion seurakunnan jäsen, muut 130 €/leiriläinen.

Perhelässä: 130 €/aikuinen, 3-9 vuotiaat 65 € ja alle 3 v. ilmaiseksi.

LISÄTIEDOT:
www.pisaraleiri.fi
Tytti Friberg, Kallion srk, p. 050 380 3252 tai tytti.friberg@evl.fi

TIETOJA ILMOITTAUTUMISESTA

Leireille ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tapahtuman viimeinen maksuton peruutuspäivä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista hyvitämme osallistumismaksun vain lääkärintodistusta vastaan. Lisätietoja tytti.friberg@evl.fi tai p. 050 380 3252.