Tyttöjen ja poikien kirkko

Kavereita, hengailua, pelejä, kokkausta, retkiä, leirejä, liikunnan ja musiikin iloa sekä mukavia aikuisia. Unohda yksinäiset iltapäivät ja tule mukaan kerhoihin!
Kerhotoimintaa kouluikäisille

TEATTERI KALLION KEITTIÖ, SILTASAARENKATU 28

 

Kalliominichef A 8-10 v.

tiistaisin klo 17.00-18.30, 16.1.-13.2.

 

Kalliominichef B 8-10 v.

tiistaisin klo 17.00-18.30, 27.2.-20.3.

 

Kerhoon mahtuu 6 kokkaajaa. Kurssilla kokataan makeaa ja suolaista ja pidetään hauskaa yhdessä. Kerhossa on joka kerta myös pieni hartaus. Mukaan tarvitset esiliinan ja sisäkengät. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni. Kokkausmestarina Tinja.

 

IP-KERHON KEITTIÖ, SUONIONKATU 7

 

Kalliochef A 11-14 v.

keskiviikkoisin klo 17.30-19.30, 17.1.-14.2.

 

Kalliochef B 11-14 v.

keskiviikkoisin klo 17.30-19.30, 28.2.-21.3.

 

Kerhoon mahtuu 8 kokkaajaa. Kurssilla kokataan makeaa ja suolaista ja pidetään hauskaa yhdessä. Kerhossa on joka kerta myös pieni hartaus. Mukaan tarvitset esiliinan ja sisäkengät. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni. Kokkausmestareina Tinja ja Misette.

 

 

SEURAKUNTAKOTI, SILTASAARENKATU 28

 

Kässäkerho

tiistaisin klo 14-16, 16.1.-20.3.

 

Kudo tai virkkaa villasukat, lapaset, kaulahuivi tai pipo. Tee vohvelikankaasta pyyhe, pöytäliina, kassi tai kännykkäpussi. Pitäisikö tekstiilikässän työn valmistua? Tule tekemään sitä Kässäkerhoon. Ovet on auki klo 14-16, mutta voi tulla silloin ja siksi aikaa, kun sinulle sopii. Jos ei käsityöt kiinnosta voit tulla paikalle muuten vaan vaikka läksyjä tekemään.

 

Tanssikerho A 7-10 v.

perjantaisin klo 13-14, 19.1.-16.2.

 

Tanssikerho B 7-10 v.

perjantaisin klo 13-14, 2.3.-23.3.

 

Mikä on sun laji? Street dance, hiphop, rock, samba, valssi vai joku muu? Ohjaajina tanssikärpäsen puraisemat Inka ja Ada.

 

 

TEATTERI KALLIO, SILTASAARENKATU 28

 

Pelikerho

Torstaisin klo 15-16.30, 18.1.-26.4.

 

Valvottua lauta- ja konsolipelailua yhdessä kavereiden kanssa aikuisen valvonnassa.

 

 

MERIHAAN PALLOILUHALLI, HAAPANIEMENKATU 14

 

Lauantaisähly lauantaisin 9.9.-16.12.

 

klo 10-11 isommat/kokeneemmat pelaajat ja klo 11-12 pienemmät/aloittelevat pelaajat.

Easy sport -toimintaa yhdessä kaupungin kanssa. Lisätietoja Jyri Hämeenkorva, jyri.hameenkorva@evl.fi.

Koululaisten iltapäiväkerho

Tervetuloa mukaan Kallion seurakunnan iltapäiväkerhotoimintaan 1.-2. luokkalaisille. Kerhopisteemme sijaitsevat Suonionkatu 7 B:n kerhotilassa (1. luokkalaiset), Siltasaarenkadun kerhotilassa (2. luokkalaiset) ja Kallion ala-asteella (1. ja 2. luokkalaiset). Kerhomaksu on 100 euroa/kk.

 

 

Koululaisella on mahdollisuus viettää turvallinen iltapäivä kavereiden ja tuttujen aikuisten kanssa lähellä koulua arkisin klo 12-16.30. Iltapäiväkerhoja järjestämällä seurakunta tukee perheitä ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua vapaan leikin ja monipuolisen toiminnan keinoin – pitkälti lasten toiveita kuunnellen ja aina ryhmän perheiden katsomuksia kunnioittavalla tavalla.

 

 

Lukuvuoden 2018-19 hakuaika on 24.1.-27.4.

Hakulomakkeita saa koulun ilmoittautumisen yhteydessä, iltapäiväkerhosta ja opetusviraston sivuilta, jonne pääset suoraan täältä. Hakulomake palautetaan ohjaajille kerhohuoneistoihin. Lisätietoja iltapäiväkerhotoiminnasta antaa Arja Helminen, p. 050 380 3257 tai arja.helminen@evl.fi.

Retket, leirit ja tapahtumat
Perheleiri

9.-11.2. (pe-su) Korpirauhassa.

 

Perheleirille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja kaikenlaiset lapset vanhempien, isovanhempien tai kummien kanssa. Leirillä on luvassa monenlaista toimintaa yhdessä ja erikseen niin sisällä kuin ulkona esim. askartelua, saunomista, perhemessu, pelejä, makkaranpaistoa nuotiolla ja muuta mukavaa. Perheet voivat osallistua aktiviteetteihin oman harkintansa mukaan. Perheleirin hinta on aikuiselta 50 euroa ja lapselta 30 euroa (alle 5-vuotiaat ilmaiseksi). Ilmoittaudu mukaan. 21.1. mennessä.

 

 

Kouluikäisten kevätleiri

13.-15.4. (pe-su) Korpirauhassa.

 

Tervetuloa tekemään kanssamme huippu viikonloppu! Leirillä mm. pelailemme sisällä ja ulkona sekä puuhaamme kaikkea mukavaa yhdessä. Leirin hinta on 40 €. Hinta sisältää täysihoidon, kuljetukset ja askartelu- ym. materiaalit sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoittaudu 25.3. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa infoa lähempänä leiriä. Mukaan odotetaan leiriläisiä Kallion, Lauttasaaren, Paavalin, Töölön seurakunnista ja Tuomiokirkkoseurakunnasta.

 

 

Kevätretki

la 5.5. Linnanmäki

 

Kaikkien kouluikäisten ja heidän perheidensä yhteinen retkipäivä Lintsille. Myös eskarilaiset perheineen ovat tervetulleita mukaan. Ennakkoilmoittautuminen. Maksullinen. Yhteistyössä Nuori Kirkko ry:n Etelä-Suomen piirien kanssa. Tiedustelut Tytiltä.

 

 

Kymppisynttärit

la 26.5. Linnanmäellä

 

Tule juhlimaan yhdessä seurakuntien muiden 10-vuotiaiden ja heidän perheidensä kanssa. Ennakkoilmoittautuminen. Maksullinen. Yhteistyössä Kirkko Helsingissä kanssa. Tiedustelut Tytiltä.

 

KOULULAINEN ja KOULULAISEN VANHEMMAT

Sinäkin voit vaikutta siihen mitä meidän seurakunnassa tapahtuu. Suurin osa tämänkin syksyn kerhotarjottimesta ja muusta toiminnasta on syntynyt koululaisilta tulleen palautteen perusteella. Moiti, kehu, kiitä tai kommentoi muuten Tytille tai Jyrille. Saat mielellään tulla myös tekemään, sillä…

 

 

HALUATKO MUKAAN SUURENMOISEEN JOUKKOON?

Lähde kerhonohjaajaksi! Voit olla konkari tai vasta-aloittelija, opiskelija, työikäinen tai eläkeläinen. Kerhonohjaajana saat arvokasta työkokemusta, elämyksiä kerhonohjaamisesta ja pääset kehittämään itseäsi ja hermojasi. Kerhoja voi olla monenlaisia, esim. kokkikerho, liikuntakerho, askartelukerho, musiikkikerho… Voit aloittaa kokonaan uuden jutun tai tulla mukaan jo olemassa olevaan! Samalla mahdollistat lapsille hauskan ja turvallisen harrastuksen. Ilmoittautumiset kerhonohjaajaksi ja lisätiedot Tytiltä.

 

 

Huom! Ilmoittautuminen on sitova, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on myös tapahtuman viimeinen maksuton peruutuspäivä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista hyvitämme osallistumismaksun vain lääkärintodistusta vastaan. Lisätietoa leireistä ja ilmoittautumiset: tytti.friberg@evl.fi tai p. 050 380 3252.

X