Tyttöjen ja poikien kirkko

Kavereita, hengailua, pelejä, kokkausta, retkiä, leirejä, liikunnan ja musiikin iloa sekä mukavia aikuisia. Unohda yksinäiset iltapäivät ja tule mukaan kerhoihin!
Kerhotoimintaa kouluikäisille
TANSSIKERHO

maanantaisin klo 17–18.30 Partiokololla, Siltasaarenkatu 28, 3.9. alkaen (ei 15.10.)

Mikä on sun laji? Street dance, hiphop, rock, samba, valssi vai joku muu? Ohjaajina tanssikärpäsen puraisemat Inka ja Ada.

KALLIOMINICHEF 8–10V.

maanantaisin klo 17.30–19 Suonionkatu 7B kerhotilassa, 3.9. alkaen (ei 15.10.)

KALLIOCHEF YLI 10V.

tiistaisin klo 17.30–19.30 Suonionkatu 7B kerhotilassa, 4.9. alkaen (ei 16.10.)

Kokkikerhoissa opitaan kokkaamaan makeaa ja suolaista ja pidetään hauskaa yhdessä. Taito kasvaa tekemällä, siksi Kalliochef´ssä tehdään monimutkaisempaakin murkinaa.

KÄSITYÖKERHO

tiistaisin klo 14.30–16 Seurakuntakodilla, Siltasaarenkatu 28, 4.9. alkaen (ei 16.10.)

Tule tekemään yhdessä pipoja, sukkia tai vaikka pussukoita. Ovet on auki klo 14–16, mutta voit tulla silloin ja siksi aikaa, kun sinulle sopii. Jos ei käsityöt kiinnosta voit tulla paikalle muuten vaan vaikka läksyjä tekemään.

YOUTUBE-KERHO

torstaisin klo 17–19 Paavalin kirkolla, Sammatintie 5, 13.9. alkaen (ei 18.10)

Puhutko YouTubea? Kiinnostaako YouTube-videoiden tekeminen kavereiden kanssa? Tule mukaan Kallion ja Paavalin srk:ien yhteiseen mediakerhoon. Ennakkotaitoja et tarvitse eikä omia välineitäkään tarvitse olla.

LAUANTAISÄHLY

lauantaisin Merihaan Palloilutalolla, Haapaniemenkatu 14, 8.9. alkaen

klo 10–11 isommat/kokeneemmat

klo 11–12 pienemmät/aloittelevat

Easy sport -toimintaa yhdessä kaupungin kanssa.

TULE MUKAAN!

Kiinnostaisiko sinua kerhonohjaajana toimiminen? Kerhonohjaajana saat iloa ja elämyksiä ja pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Voit olla konkari tai vasta-aloittelija, opiskelija, työikäinen tai eläkeläinen. Pääasia, että olet innostunut jostain teemasta ja haluat taata lapsille hauskan ja turvallisen harrastuksen.

Tuo ideasti esiin ja ota yhteyttä Tyttiin, tytti.friberg@evl.fi tai p. 050 380 3852.

Koululaisten iltapäiväkerho

Tervetuloa mukaan Kallion seurakunnan iltapäiväkerhotoimintaan 1.-2. luokkalaisille. Kerhopisteemme sijaitsevat Suonionkatu 7 B:n kerhotilassa (1. luokkalaiset), Siltasaarenkadun kerhotilassa (2. luokkalaiset) ja Kallion ala-asteella (1. ja 2. luokkalaiset). Kerhomaksu on 100 euroa/kk.

Koululaisella on mahdollisuus viettää turvallinen iltapäivä kavereiden ja tuttujen aikuisten kanssa lähellä koulua arkisin klo 12-16.30. Iltapäiväkerhoja järjestämällä seurakunta tukee perheitä ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua vapaan leikin ja monipuolisen toiminnan keinoin – pitkälti lasten toiveita kuunnellen ja aina ryhmän perheiden katsomuksia kunnioittavalla tavalla.

Kaikki kolme iltapäiväkerhoryhmäämme ovat tällä hetkellä täynnä!

Lisätietoja iltapäiväkerhotoiminnasta antaa Arja Helminen, p. 050 380 3257 tai arja.helminen@evl.fi.

Retket, leirit ja tapahtumat
KOULUIKÄISTEN SYYSLEIRI

Korpirauhassa 28.–30.9.

Syksyn huippujuttu! Paljon puuhaa ja yhdessäoloa, mm. pelailemme sisällä ja ulkona sekä teemme kaikkea mukavaa yhdessä. Leirin hinta on 40€ sis. täysihoidon, ohjauksen, kuljetukset ja askartelu- ym. materiaalit sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoittaudu 13.9. mennessä.

PEHMOJEN YÖ

Kallion kirkossa 30.9.–1.10.

Myös kouluikäisten pehmot ovat mukana Pehmojen yössä Kallion kirkossa.

KOULUIKÄISTEN SYYSLOMALEIRI

Lohirannassa 15.–17.10.

Aloita syysloma leirillä Lohirannassa yhdessä Vuosaaren srk:n lasten kanssa. Monipuolista ohjelmaa, saunomista, leiriläisiä, ihania isosia ja tietysti hyvää ruokaa. Leirin hinta on 40€ sis. täysihoidon, kuljetukset ja askartelu- ym. materiaalit sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoittaudu 30.9. mennessä.

TIETOJA ILMOITTAUTUMISESTA

Leireille ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tapahtuman viimeinen maksuton peruutuspäivä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista hyvitämme osallistumismaksun vain lääkärintodistusta vastaan. Lisätietoja tytti.friberg@evl.fi tai p. 050 380 3252.