Kouluikäisten kirkko

Kavereita, hengailua, pelejä, kokkausta, retkiä, leirejä, liikunnan ja musiikin iloa sekä mukavia aikuisia. Unohda yksinäiset iltapäivät ja tule mukaan kerhoihin!
Kerhotoimintaa kouluikäisille
ALBA – Alppila Basket

Alppila Basket on marraskuussa 2018 perustettu koripalloseura. Seura toimii Kallion seurakunnan tuella ja tarjoaa mahdollisuuden harrastaa kilpatason koripalloa taustasta riippumatta.

Ensimmäinen joukkueemme hakee nyt vuonna 2008 syntyneitä poikia mukaan pelaamaan!

Treenit Alppilan kirkon liikuntasalissa tiistaisin ja torstaisin klo 16.30-18.

Päävalmentajana toimii Pablo Pérez, p. 044 757 4222 tai pablogilperez@hotmail.com.

Tule mukaan – www.alppilabasket.fi.

LAUANTAISÄHLY

lauantaisin Merihaan Palloilutalolla, Haapaniemenkatu 14, 7.9. alkaen.

klo 10–11 isommat/kokeneemmat

klo 11–12 pienemmät/aloittelevat

Easy sport -toimintaa yhdessä kaupungin kanssa.

TULE MUKAAN!

Kiinnostaisiko sinua kerhonohjaajana toimiminen? Kerhonohjaajana saat iloa ja elämyksiä ja pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Voit olla konkari tai vasta-aloittelija, opiskelija, työikäinen tai eläkeläinen. Pääasia, että olet innostunut jostain teemasta ja haluat taata lapsille hauskan ja turvallisen harrastuksen.

Tuo ideasti esiin ja ota yhteyttä Tyttiin, tytti.friberg@evl.fi tai p. 050 380 3852.

Koululaisten iltapäiväkerho

Tervetuloa mukaan Kallion seurakunnan iltapäiväkerhotoimintaan 1.-2. luokkalaisille. Kerhopisteemme sijaitsevat Suonionkatu 7 B:n kerhotilassa (1. luokkalaiset), Siltasaarenkadun kerhotilassa (2. luokkalaiset) ja Kallion ala-asteella (1. ja 2. luokkalaiset). Kerhomaksu on 100 euroa/kk.

Koululaisella on mahdollisuus viettää turvallinen iltapäivä kavereiden ja tuttujen aikuisten kanssa lähellä koulua arkisin klo 12-16.30. Iltapäiväkerhoja järjestämällä seurakunta tukee perheitä ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua vapaan leikin ja monipuolisen toiminnan keinoin – pitkälti lasten toiveita kuunnellen ja aina ryhmän perheiden katsomuksia kunnioittavalla tavalla.

Hakuaika lukuvuoden 2020-21 on keväällä 2020. Hakulomakkeeseen pääset tästä.

Lisätietoja iltapäiväkerhotoiminnasta antaa Arja Helminen, p. 050 380 3257 tai arja.helminen@evl.fi.

Retket, leirit ja tapahtumat
KOULUIKÄISTEN SYYSLEIRI

Korpirauhassa 27.-29.9.

Syksyn huippujuttu! Paljon puuhaa ja yhdessäoloa, mm. pelailemme sisällä ja ulkona sekä teemme kaikkea mukavaa yhdessä.

Leirin hinta on 40e sisältäen täysihoidon, ohjauksen, kuljetuksen ja askartelu- ym. materiaalit sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoittaudu 11.9. mennessä.

KOULUIKÄISTEN SYYSLOMALEIRI

Tievatuvalla 13.-20.10.

Tievatupa sijaitsee Saariselän alueella, Kakslauttasen ja Kiilopään välillä, rauhallisella paikalla upeissa Urho Kekkosen kansallispuiston maisemissa. Leiri on suunnattu perheille, nuorille ja aikuisille.

Päivisin omatoimista tai yhteistä toimintaa omien mieltymysten mukaan. Mahdollisuus vaeltaa jopa yön yli majoittumalla teltoissa tai Metsähallituksen autiotuvissa. Iltaisin yhteistä toimintaa saunomisen ja nuotiohetken muodoissa.

Leirin aikana teemme retket Inariin Siidan saamelaismuseoon ja luontokeskukseen ja Pielpajärven erämaakirkkoon sekä kullanhuuhdonnan pariin. Retket sisältyvät hintaan.

Leirimaksu: Aikuiset 450e, alle 18-vuotiaat huoltajan seurassa 200e, 16-18 -vuotiaat ilman huoltajaa 350e.

Leirimaksuun sisältyy:

• Lennot HKI-Rovaniemi-HKI, lähtö 13.10. klo 15.55 – paluu 20.10. klo 19.05
  • Tilausajokuljetukset Rovaniemi-Tievatupa-Rovaniemi
  • Majoitukset Tievatuvan Retkitievassa (perheellä oma 4/hh, yhteiset wc- ja suihkutilat) ja Lapin täysihoito iltapalalla
  • Tapaturmavakuutus
  • Retket

Lisämaksusta yöpyminen Kurssitievassa (2-3/hh, oma suihku & wc, televisio) +100e/vko/hlö.

Ilmoittautuminen 28.8. mennessä (viimeistään 8.9. mennessä) tästä.

Lisätietoja:

Tytti Friberg, Kallion seurakunta, p. 050 380 3252

Markus Lehtimäki, Töölön seurakunta, p. 050 359 3559

Karoliina Aalto, Töölön seurakunta, p. 050 408 1985

TIETOJA ILMOITTAUTUMISESTA

Leireille ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tapahtuman viimeinen maksuton peruutuspäivä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista hyvitämme osallistumismaksun vain lääkärintodistusta vastaan. Lisätietoja tytti.friberg@evl.fi tai p. 050 380 3252.