Tyttöjen ja poikien kirkko

Kavereita, hengailua, pelejä, kokkausta, retkiä, leirejä, liikunnan ja musiikin iloa sekä mukavia aikuisia. Unohda yksinäiset iltapäivät ja tule mukaan kerhoihin!
Kerhotoimintaa kouluikäisille
IP-KERHON KEITTIÖ, SUONIONKATU 7

 

Kokkikerho 11-14 v.

keskiviikkoisin 5.9.-10.10. klo 17.30-19.30

 

Kerhoon mahtuu 8 kokkaajaa. Kurssilla kokataan makeaa ja suolaista ja pidetään hauskaa yhdessä. Kerhossa on joka kerta myös pieni hartaus. Mukaan tarvitset esiliinan ja sisäkengät. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni.

 

Kokkikerho 11-14 v.

keskiviikkoisin 24.10.-28.11. klo 17.30-19.30

 

Kerhoon mahtuu 8 kokkaajaa. Kurssilla kokataan makeaa ja suolaista ja pidetään hauskaa yhdessä. Kerhossa on joka kerta myös pieni hartaus. Mukaan tarvitset esiliinan ja sisäkengät. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni.

 

SEURAKUNTAKOTI, SILTASAARENKATU 28

 

Välipalakerho tytöille ja pojille

maanantaisin 4.9.-27.11. (ei 16.10.) klo 14.30-16.00

 

Kerhossa voi tehdä ja syödä välipalaa, tavata kavereita, pelata tai vain olla. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni välipalan tekemisen ajaksi. Mahdollisuus myös läksyjen tekoon.

 

Varresta varpaaseen – villasukkakurssi

tiistaisin 5.9.-10.10. klo 14.30-16

 

Haluaisitko oppia kutomaan villasukat, varrella tai ilman? Aloitamme perusasioista ja tavoitteenamme on kutoa villasukat. Nopeimmat saavat sukat valmiiksi ja loputkin pääsevät hyvään alkuun. Kurssilta saat valmiuksia jatkaa itsenäisesti villasukkien kutomista. Voit jakaa sukkien kutomista myös Pipopajassa syysloman jälkeen.

 

Pipopaja

tiistaisin 24.10.-28.11. klo 14.30-16

 

Nyt on mahdollisuus erottua joukosta! Tule kutomaan tai virkkaamaan itsellesi persoonallinen pipo lämmittämään päätäsi.

 

Rennosti Raamatusta 10-14 v.

tiistaisin klo 18-19.30

 

Haluaisitko oppia lisää Raamatun kertomuksista ja miten ne liittyvät toisiinsa? Tiesitkö, että Raamattu ei ole vain yksi kirja vaan kokonainen kirjasto? Kiinnostaako Raamatun maantiede? Leikkimällä, räppäämällä sekä liikkeiden ja draaman avulla saat sekä tietoa Raamatun sisällöstä että ajatuksia mietittäväksi myöhemmin.

 

Peli- ja liikuntakerho yli 8 v.

Torstaisin klo 7.9.-30.11. (ei 19.10.) 15-16.30

 

Valvottua lauta- ja konsolipelailua ja liikkumista yhdessä kavereiden kanssa aikuisen valvonnassa.

 

MERIHAAN PALLOILUHALLI, HAAPANIEMENKATU 14

 

Lauantaisähly lauantaisin 9.9.-16.12.

 

klo 10-11 isommat/kokeneemmat pelaajat ja klo 11-12 pienemmät/aloittelevat pelaajat.

Easy sport -toimintaa yhdessä kaupungin kanssa. Lisätietoja Jyri Hämeenkorva, [email protected]

Koululaisten iltapäiväkerho

Tervetuloa mukaan Kallion seurakunnan järjestämään perusopetuksen iltapäiväkerhotoimintaan 1.-2. luokkalaisille. Kerhopisteemme sijaitsevat Suoninkatu 7B:n kerhotilassa ja Kallion ala-asteella.

Tehdään hyvä päivä yhdessä!

 

Iltapäiväkerhossa on mahdollisuus viettää turvallinen iltapäivä koulutettujen ohjaajien kanssa. Kerhossa leikitään, harrastetaan kädentaitoja ja musiikkia, liikutaan, retkeillään ja ulkoillaan. Lisäksi kerhossa on mahdollisuus lepoon, rentoutumiseen, läksyjen tekoon ja omaehtoiseen toimintaan. Tarjoamme koululaisille monipuolisen välipalan. Tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja elää seurakunnan yhteydessä.

 

Iltapäiväkerhon toiminta-aika: kouluarkipäivinä ma-pe klo 12-16. Vanhemmat voivat hakea lapsia klo 16.30 asti. Toimipisteemme ovat Suonionkatu 7 B:n (sisältää kaksi ryhmää) ja Kallion ala-asteen kerhohuone. Kerhomaksu on 100 euroa/kk.

 

Lukuvuoden 2017-2018 hakuaika on 25.1-28.4.2017.

Hakulomakkeita saa koulun ilmoittautumisen yhteydessä, iltapäiväkerhosta ja opetusviraston sivuilta, jonne pääset suoraan täältä. Hakulomake palautetaan ohjaajille kerhohuoneistoihin. Lisätietoja iltapäiväkerhotoiminnasta antaa Arja Helminen, p. 050 380 3257 tai [email protected]

Retket, leirit ja tapahtumat
Kouluikäisten syysleiri

10.-12.11. (pe-su) Korpirauhassa.

 

Tervetuloa tekemään kanssamme huippu viikonloppu! Leirillä mm. pelailemme sisällä ja ulkona sekä puuhaamme kaikkea mukavaa yhdessä. Leirin hinta on 40 €. Hinta sisältää täysihoidon, kuljetukset ja askartelu- ym. materiaalit sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoittaudu 28.10. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa infoa lähempänä leiriä. Mukaan odotetaan leiriläisiä Kallion, Lauttasaaren, Paavalin, Töölön seurakunnista ja Tuomiokirkkoseurakunnasta.

 

 

Vielä juhlitaan! – Kouluikäisten itsenäisyyspäiväjuhlat

Tuomiokirkon Kryptassa to 7.12. klo 15–17.

 

Ilmoittaudu mukaan ja tuo kaverisikin Suomi 100 –juhliin. Tarjoilua, ohjelmaa, Maamme-laulu jne. Millaista ohjelmaa sinä haluaisit juhliimme? Kerro Tytille tai Jyrille.

 

 

KIEPPI 2018 – Perheleiri Tievatuvalla 16.-23.2.2018 (pe-pe)

Tievatupa sijaitsee Saariselän alueella, Kakslauttasen ja Kiilopään välissä, rauhallisella paikalla upeissa hiihtomaastoissa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä. Tievatuvan pihalta pääsee suoraan laajalle latuverkostolle (200 km, joista 34 km valaistuja). 13 km päässä Ski Saariselällä mahdollisuus lasketteluun ja lumilautailuun. Maksullinen SkiBussi kulkee päivittäin reitillä Saariselkä – Kiilopää.

 

Päivisin omatoimista hiihtourheilua tai muuta aktiviteettia (esim. Saariselältä löytyy monenlaisia palveluja). Iltaisin yhteistä tai omatoimista ohjelmaa.

 

Leirin aikana teemme koko päivän retken Inariin, jossa vierailemme saamelaismuseo Siidassa ja Inarin saamelaiskirkossa, jossa pidämme perhemessun. Lounas seisovasta pöydästä Siidan ravintola Sarritissa.

 

Leirimaksu yli 12 vuotiaat 390 €, alle 12 vuotiaat 195 € sisältää

Norwegianin lennot Helsinki – Rovaniemi – Helsinki 16.2. klo 13:10 – paluu 23.2. klo 21.45
Kukkolan Bussin tilausajokuljetukset Rovaniemi – Tievatupa – Rovaniemi
Majoitus Tievatuvan Retkitievassa ja Lapin täysihoito iltapalalla (perheellä oma huone)
Tapaturmavakuutuksen
Päiväretken Inariin

Lisämaksusta
Sukset 60 € (meno-paluu)

 

Ilmoittautuminen 31.10. mennessä kallionseurakunta.fi/tyttöjen ja poikien kirkko. Ilmoittautumisessa etusijalla ovat Kallion ja Töölön seurakuntien sekä Tuomiokirkkoseurakunnan jäsenet. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Leirinjohtaja Tytti Friberg, Kallion seurakunta p. 050 380 3252, [email protected]

 

Leirin järjestävät Kallion ja Töölön seurakunnat sekä Tuomiokirkkoseurakunta

 

 

KOULULAINEN ja KOULULAISEN VANHEMMAT

Sinäkin voit vaikutta siihen mitä meidän seurakunnassa tapahtuu. Suurin osa tämänkin syksyn kerhotarjottimesta ja muusta toiminnasta on syntynyt koululaisilta tulleen palautteen perusteella. Moiti, kehu, kiitä tai kommentoi muuten Tytille tai Jyrille. Saat mielellään tulla myös tekemään, sillä…

 

 

HALUATKO MUKAAN SUURENMOISEEN JOUKKOON?

Lähde kerhonohjaajaksi! Voit olla konkari tai vasta-aloittelija, opiskelija, työikäinen tai eläkeläinen. Kerhonohjaajana saat arvokasta työkokemusta, elämyksiä kerhonohjaamisesta ja pääset kehittämään itseäsi ja hermojasi. Kerhoja voi olla monenlaisia, esim. kokkikerho, liikuntakerho, askartelukerho, musiikkikerho… Voit aloittaa kokonaan uuden jutun tai tulla mukaan jo olemassa olevaan! Samalla mahdollistat lapsille hauskan ja turvallisen harrastuksen. Ilmoittautumiset kerhonohjaajaksi ja lisätiedot Tytiltä.

 

 

Huom! Ilmoittautuminen on sitova, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on myös tapahtuman viimeinen maksuton peruutuspäivä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista hyvitämme osallistumismaksun vain lääkärintodistusta vastaan. Lisätietoa leireistä ja ilmoittautumiset: [email protected] tai p. 050 380 3252.

X