Makujen kirkko

Kallion ja Alppilan kirkoilla tarjolla herkullisia makuja ja hyvää kahvia
– treffataan kirkoilla!
Alppilan kirkon iltaruoka

Alppilan kirkon ala-aulassa keskiviikkoisin 5.9., 3.10., 7.11. ja 5.12. klo 17

Vapaaehtoisten valmistamaa kasvisoppaa ja seuraa tarjolla 1€ hintaan. Resurssien puitteissa iltaruokailua saatetaan järjestää useamminkin. Seuraa ilmoittelua Alppilan kirkon iltaruokailun FB-sivulta.

Oletpa sitten nuori tai varttuneempi, poikkea samalla illan Kaikenikäisten messuun Alppilan kirkon kappelissa klo 17.45.

Autre Chose Café

Aamiaista, lounasta- ja hymyä. Alppilan kirkon aula-aulassa sijaitseva Autre Chose Café, on keidas, jossa voit pysähtyä hetken ja nauttia kupillisen hyvää kahvia tai höyryävää teetä suolaisen piiraan tai makean leivonnaisen rinnalla. Suurempaan nälkään on tarjolla kokkimme Manuelin valmistama maistuva lounas.

Kahvila on avoinna ti-pe klo 7-19, lounas klo 11 alkaen, la klo 9-15.

Café Sonck 1912

Kallion kirkon Kappelisali on kokenut muodonmuutoksen, kun Aino Ackté -klubin yhteyteen avautui upea taidekahvila. Kahvila on avoinna ma-to klo 10-16, sekä iltaisin konserttikahvilana.

Ackté-klubin laadukkaaseen ohjelmaan voit tutustua tästä.