Makujen kirkko

Kallion ja Alppilan kirkoilla tarjolla herkullisia makuja ja hyvää kahvia
– treffataan kirkoilla!
Alppilan kirkon brunssi

Tiesitkö että Alppilan kirkon brunssilla pöydässäsi istuu kaksinkertainen määrä ihmisiä, kun jokaista annosta kohti lahjoitetaan Kirkon Ulkomaanavun kautta toinen ateria. Tarjolla on siis kirjaimellisesti Hyvää ruokaa. Tervetuloa maistelemaan espanjalaisen huippukokkimme Manuel Sanchezin suussa sulavia burgereita ja muita herkkuja. Herkullisen ruoan lisäksi brunssilla on luvassa hyvää musiikkia & mukava tunnelma sekä hauskaa puuhaa lapsille.

Kevätkaudella on tiedossa myös uusia makumaailmoja ja monenlaisia brunssitapahtumia. Tietoa tapahtumista ja menuista saat helposti seuraamalla Alppilan kirkon brunssin fb-sivua. Brunsseilla herkutellaan aina lauantaisin ja kattaukset ovat klo 11-12.30 ja 13-14.30. Hinta 15€ aikuiset ja 5€ lapset.

Pöytävaraukset voi tehdä osoitteeseen [email protected] tai numerosta p. 050 363 9575.

Alppilan kirkon kahvila

Alppilan kirkon kahvila pieni keidas kirkon ala-aulassa, jossa voit pysähtyä hetken ja nauttia kupillisen hyvää kahvia tai höyryävää teetä suolaisen piiraan tai makean leivonnaisen rinnalla. Suurempaan nälkään on tarjolla kokkimme Manuelin valmistama maistuva lounas. #kirkkosuklaa #kirkkolatte

Alppilan kirkon kahvila on avoinna ti-pe klo 10-15, lounas klo 11. Kahvilan tuotolla tuetaan Kirkon Ulkomaanapua.

Café Sonck 1912

Kallion kirkon Kappelisali on kokenut muodonmuutoksen, kun Aino Ackté -klubin yhteyteen avautui upea taidekahvila. Kahvila on avoinna ti-pe klo 10-18 ja la klo 11-16.

Ackté-klubin kevään ohjelmaan voit tutustua tästä.