Makujen kirkko

Kallion ja Alppilan kirkoilla tarjolla herkullisia makuja ja hyvää kahvia
– treffataan kirkoilla!
Alppilan kirkon brunssi

Tiesitkö että Alppilan kirkon brunssilla pöydässäsi istuu kaksinkertainen määrä ihmisiä, kun jokaista annosta kohti lahjoitetaan Kirkon Ulkomaanavun kautta toinen ateria. Tarjolla on siis kirjaimellisesti Hyvää ruokaa. Tervetuloa maistelemaan espanjalaisen huippukokkimme Manuel Sanchezin suussa sulavia burgereita ja muita herkkuja. Herkullisen ruoan lisäksi brunssilla on luvassa hyvää musiikkia & mukava tunnelma sekä hauskaa puuhaa lapsille.

Tietoa brunssitapahtumista ja menuista saat helposti seuraamalla Alppilan kirkon brunssin fb-sivua. Brunsseilla herkutellaan aina lauantaisin ja kattaukset ovat klo 11-12.30 ja 13-14.30. Hinta 15€ aikuiset ja 5€ lapset.

Pöytävaraukset voi tehdä osoitteeseen [email protected] tai numerosta p. 050 363 9575.

Autre Chose Café

Aamiaista, lounasta- ja hymyä. Alppilan kirkon aula-aulassa sijaitseva Autre Chose Café, on keidas, jossa voit pysähtyä hetken ja nauttia kupillisen hyvää kahvia tai höyryävää teetä suolaisen piiraan tai makean leivonnaisen rinnalla. Suurempaan nälkään on tarjolla kokkimme Manuelin valmistama maistuva lounas.

Kahvila on avoinna ti-pe klo 7-19, lounas klo 11 alkaen, la klo 9-15.

Café Sonck 1912

Kallion kirkon Kappelisali on kokenut muodonmuutoksen, kun Aino Ackté -klubin yhteyteen avautui upea taidekahvila. Kahvila on avoinna ma-pe klo 10-17, sekä iltaisin konserttikahvilana.

Ackté-klubin laadukkaaseen ohjelmaan voit tutustua tästä.