Makujen kirkko

Kallion ja Alppilan kirkoilla tarjolla herkullisia makuja ja hyvää kahvia
– treffataan kirkoilla!
Alppilan kirkon iltaruoka

Alppilan kirkon ala-aulassa keskiviikkoisin 4.9., 2.10., 6.11. ja 4.12. klo 17-18.30.

Syksyn koittaessa Alppilan kirkolla syödään jälleen yhdessä soppaa. Keittolautasen hinta 1e ja jos keittoa jää yli, niin sitä voi ostaa kotiinkin (Huom! Ota oma astia mukaan!).

Lasten leikkihuone on auki klo 19 saakka – tervetuloa mukaan yksin, kaksin tai koko perheen kera!

Oletpa sitten nuori tai varttuneempi, poikkea samalla Kaikenikäisten messuun Alppilan kirkon kappelissa klo 17.45. Messussa ovat mukana Pauliina Lindfors ja Tuulikki Karu.

Autre Chose Café

Aamiaista, lounasta- ja hymyä. Alppilan kirkon aula-aulassa sijaitseva Autre Chose Café, on keidas, jossa voit pysähtyä hetken ja nauttia lounasta, kupillisen hyvää kahvia tai höyryävää teetä suolaisen piiraan tai makean leivonnaisen rinnalla.

Kahvila on avoinna ti-pe klo 8-15, lounas klo 11-14.

Café Sonck 1912

Kallion kirkon Kappelisali on kokenut muodonmuutoksen, kun Aino Ackté -klubin yhteyteen avautui upea taidekahvila. Kahvila on avoinna ma-to klo 11-16, sekä iltaisin konserttikahvilana.

Ackté-klubin laadukkaaseen ohjelmaan voit tutustua tästä.