Nuorten aikuisten kirkko

Kirkkodraama nyt – näytelmäkurssi

PaKolla (Siltasaarenkatu 28) tiistaisin 6.2.?20.3. klo 18?20.30.

Oletko aina halunnut kokeilla näyttelemistä, mutta hetki ei ole koskaan ollut oikea? Kiinnostaisiko sinua tehdä uudenlaista kirkkodraamaa, jossa yhdistyvät videokuva, musiikki ja monologit? Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus tulla mukaan tekemään Kallion kirkkoon pääsiäisnäytelmää, jossa pääsiäisen sanoma tuodaan estradille uudenlaisia teatteri-ilmaisun keinoja käyttäen. Aiempaa kokemusta et tarvitse, vain intoa ja esiintymisen paloa.

Ohjaajina toimivat teatteri-ilmaisun ohjaaja Ari-Pekka Miettinen ja pastori Mari Mattsson. Pääsiäisnäytelmä esitetään Kallion kirkossa 26., 27., 28. ja 31.3.

Lisätietoja Marilta p. 050 380 3285 tai mari.mattsson@evl.fi.

Kivimessu

”Leave no stone unturned.”

Tule tuulettamaan ajatuksiasi ja hakemaan uusia eväitä arkeen sanan, musiikin, ehtoollisen ja yhteisöllisyyden kautta Kallion kirkkoon torstaisin klo 18. Haluaisimme nähdä sinut sekä kirkon penkissä että toteuttamassa messua. Pop up -messukuoro ja bändi kokoontuvat treenaamaan messun musiikkia kanttorin johdolla klo 17 alkaen. Mitä muuta haluaisit tehdä – tule ja tee!Messun jälkeen iltatee Kappelisalissa.

Kiviä kääntelemässä Mari, Laura ja Tommi, joilta saa lisätietoja kuorosta, bändistä ja koko messusta! Mari p. 050 380 3285, Laura p. 050 464 5845 ja Tommi p. 050 370 5532.

Glow-illat

Alppilan kirkon kappelisalissa, Kotkankatu 2, joka toinen perjantai klo 18.30.

Afterwork-ilta nuorille ja nuorekkaille aikuisille. Yhteyttä, kohtaamisia, rukousta, musiikkia ja opetusta sekä illan päätteeksi yhteinen iltapala. Tervetuloa piipahtamaan, tutustumaan ja rentoutumaan.

Lisätiedot Petri Patronen, p. 050 575 6550.