Nuorten aikuisten kirkko

Äänenmurros – keskustelua kirkon rajapinnassa

Kauppakeskus REDIn Silta-tilassa, 2. kerroksen keskimmäisellä sillalla, kerran kuussa tiistaisin 24.9., 29.10. ja 26.11. klo 18

Äänenmurros -paneelikeskusteluissa annetaan  ääni ihmisille, asioille ja ilmiöille, jotka on perinteisesti kirkossa vaiettu tai vaiennettu. Nyt on uudenlaisen äänenmurroksen aika.

Syksyn päivät ja aiheet ovat:

24.9. Minun ääneni
29.10. Kirkon ääni
26.11. Raamatun ääni

Vaihtuvia vieraita keskusteluun johdattelevat Mio Kivelä ja Mari Mattsson. Paneelikeskustelut voit katsoa myös jälkikäteen Kallion seurakunnan YouTube-kanavalta tästä.

Tiedustelut Mari Mattsson, mari.mattsson@evl.fi tai p. 050 380 3285.

Kivimessu

”Leave no stone unturned.”

Tule tuulettamaan ajatuksiasi ja hakemaan uusia eväitä arkeen sanan, musiikin, ehtoollisen ja yhteisöllisyyden kautta Kallion kirkkoon torstaisin klo 18. Haluaisimme nähdä sinut sekä kirkon penkissä että toteuttamassa messua. Pop up -messukuoro ja bändi kokoontuvat treenaamaan messun musiikkia kanttorin johdolla klo 17 alkaen. Mitä muuta haluaisit tehdä – tule ja tee!

Kiviä kääntelemässä Mari ja Tommi, joilta saa lisätietoja kuorosta, bändistä ja koko messusta! Mari p. 050 380 3285 ja Tommi p. 050 370 5532.