Nuorten aikuisten kirkko

Äänenmurros – keskustelua kirkon rajapinnassa

Kauppakeskus REDIn Silta-tilassa, 2. kerroksen keskimmäisellä sillalla, tiistaisin 2.4., 16.4., 7.5. ja 21.5. klo 18

Äänenmurros -paneelikeskusteluissa annetaan  ääni ihmisille, asioille ja ilmiöille, jotka on perinteisesti kirkossa vaiettu tai vaiennettu. Nyt on uudenlaisen äänenmurroksen aika. Sarja alkaa Tasa-arvon päivänä 19.3.

Kevään päivät ja aiheet ovat:

2.4. Saavutettavuus
16.4. Sateenkaaren alla
7.5. Lasikatot
21.5. Usko

Vaihtuvia vieraita keskusteluun johdattelevat Mio Kivelä ja Mari Mattsson. Paneelikeskustelut voit katsoa myös jälkikäteen Kallion seurakunnan YouTube-kanavalta tästä.

Tiedustelut Mari Mattsson, mari.mattsson@evl.fi tai p. 050380 3285.

Kivimessu

”Leave no stone unturned.”

Tule tuulettamaan ajatuksiasi ja hakemaan uusia eväitä arkeen sanan, musiikin, ehtoollisen ja yhteisöllisyyden kautta Kallion kirkkoon torstaisin klo 18. Haluaisimme nähdä sinut sekä kirkon penkissä että toteuttamassa messua. Pop up -messukuoro ja bändi kokoontuvat treenaamaan messun musiikkia kanttorin johdolla klo 17 alkaen. Mitä muuta haluaisit tehdä – tule ja tee!

Kiviä kääntelemässä Suvia-Maria, Mari ja Tommi, joilta saa lisätietoja kuorosta, bändistä ja koko messusta! Mari p. 050 380 3285 ja Tommi p. 050 370 5532.

Glow-illat

Alppilan kirkon kappelisalissa, Kotkankatu 2, joka toinen perjantai klo 18.30.

Afterwork-ilta nuorille ja nuorekkaille aikuisille. Yhteyttä, kohtaamisia, rukousta, musiikkia ja opetusta sekä illan päätteeksi yhteinen iltapala. Tervetuloa piipahtamaan, tutustumaan ja rentoutumaan.

Lisätiedot Petri Patronen, p. 050 575 6550.