Nuorten aikuisten kirkko

Kirkkodraama nyt – näytelmäkurssi

Teatteri Kalliossa, Siltasaarenkatu 28, tiistaisin 7.2.–4.4. klo 18–20.30

Oletko aina halunnut kokeilla näyttelemistä, mutta hetki ei ole koskaan ollut oikea? Kiinnostaisiko sinua tehdä uudenlaista kirkkodraamaa, jossa yhdistyvät videokuva, musiikki ja monologit? Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus tulla mukaan tekemään Kallion kirkkoon pääsiäisnäytelmää, jossa ristin sanoma tuodaan estradille uudenlaisia teatteri-ilmaisun keinoja käyttäen. Aiempaa kokemusta et tarvitse, vain intoa ja esiintymisen paloa.

Ohjaajina toimivat Ari-Pekka Miettinen ja pastori Mari Mattsson. Pääsiäisnäytelmä esitetään Kallion kirkossa viikolla 15. Lisätietoja saat pastori Mari Mattssonilta, p. 050 380 3285 tai [email protected]

Wähäväkisten juhlaveisuu ja Herran Pyhä Ehtoollinen

”Wähäväkisten juhlaveisuu on tarkoitettu lohduksi ja rohkaisuksi meille puutteenalaisille. Se ei ole esitys, vaan seurakunnan yhteinen yritys pukea sanoiksi ja säveliksi omia tuntojaan. Olkoon nämä laulut maan orjien itkua ja taisteluvirsiä, joita lauletaan oikeudenmukaisen Jumalan kasvojen edessä. Kuulukoon niissä helpotuksen huokaus, sillä otamme tosissamme Jumalan lupaukset. Herra on Herra, Hän vie meidät perille.” – Jaakko Löytty kirjoittamastaan Wähäväkisten juhlaveisuusta.

Kallion kirkossa tiistaisin 31.1., 28.2., 28.3. ja 2.5. Ennen messua klo 17 alkaen pidetään avoimet harjoitukset, jonne voi tulla laulamaan ja musisoimaan jo etukäteen. Lisäksi tarvitaan vapaaehtoisia keräämään kolehti, lukemaan tekstejä ja avustamaan ehtoollisella. Messun jälkeen iltatee ja jatkot Kappelisalissa.

Messu toteutetaan vapaaehtoisten, Herättäjä-Yhdistyksen ja Kallion seurakunnan yhteisvoimin. Lisätietoja Mari Mattsson, p. 050 380 3285.

Kivimessu

”Leave no stone unturned.”

Tule tuulettamaan ajatuksiasi ja hakemaan uusia eväitä arkeen sanan, musiikin, ehtoollisen ja yhteisöllisyyden kautta Kallion kirkkoon torstaisin klo 18. Haluaisimme nähdä sinut sekä kirkon penkissä että toteuttamassa messua. Pop up -messukuoro ja bändi kokoontuvat treenaamaan messun musiikkia kanttorin johdolla klo 17 alkaen. Mitä muuta haluaisit tehdä – tule ja tee!Messun jälkeen iltatee Kappelisalissa.

Kiviä kääntelemässä Mari, Laura ja Tommi, joilta saa lisätietoja kuorosta, bändistä ja koko messusta! Mari p. 050 380 3285, Laura p. 050 464 5845 ja Tommi p. 050 370 5532.

Glow-illat

Alppilan kirkon kappelisalissa, Kotkankatu 2, joka toinen perjantai klo 18.30.

Afterwork-ilta nuorille ja nuorekkaille aikuisille. Yhteyttä, kohtaamisia, rukousta, musiikkia ja opetusta sekä illan päätteeksi yhteinen iltapala. Tervetuloa piipahtamaan, tutustumaan ja rentoutumaan.

Lisätiedot Petri Patronen, p. 050 575 6550.