Tilat

KALLION KIRKKO

Arkkitehti Lars Sonckin suunnittelema Kallion kirkko on yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Kirkko valmistui Unioninkatu-Siltasaarenkatu akselin päähän vuonna 1912 ja on arkkitehtuuriltaan yksi kansallisromanttisen rakennustyylin puhtaimmista edustajista Suomessa.

Kallion kirkko sijaitsee osoitteessa Itäinen papinkatu 2 ja kirkko on avoinna arkisin klo 7-21 ja viikonloppuisin klo 9-19. Kirkon suntiot tavoitat numerosta p. 09 2340 3620.

ALPPILAN KIRKKO

Arkkitehdit Keijo Ström ja Olavi Tuomisto suunnittelivat Linnanmäen kupeeseen vuonna 1957 valmistuneen Alppilan kirkon palvelemaan alueen asukkaita monipuolisena elämän keskuksena.

Alppilan kirkko sijaitsee osoitteessa Kotkankatu 2 ja kirkko on avoinna ma, ti, to, pe klo 10-15 ja ke klo 12-15. Kirkon suntiot tavoitat numerosta p. 09 2340 3680.

MUUT VUOKRATILAT

Kallion seurakunnan tiloja voi vuokrata juhla-, kokous- ja konserttikäyttöön. Kirkollisiin toimituksiin liittyvät juhlatilavaraukset ovat seurakuntalaisille ilmaisia.

Seurakunnan tilat varataan kirkkoherranvirastosta ma, ti, to ja pe klo 9-14 ja ke klo 12-17 numerosta 09 2340 3600 tai sähköpostitse [email protected] Voit myös täyttää tilavarauslomakkeen tästä.